Direct contact

Direct contact? Bel 033-7110356

ValidatiemoduleBSN+ keurmerkZorg is in beweging. De overheid gaat uit van een mondige cliënt die keuzevrijheid heeft. Keuzevrijheid in financiering en keuzevrijheid in vormen van zorgverlening. Zorgaanbieders leveren verschillende zorgmogelijkheden, afgestemd op de zorgvraag van de cliënt. De Cliëntwijzer neemt u zoveel mogelijk zorgen over deze veranderingen uit handen.  Daarnaast bent u verzekerd dat u voldoet aan de wet- en regelgeving. 

De Cliëntwijzer maakt onder meer het volgende mogelijk:

 • Eenvoudig alle noodzakelijke registraties uitvoeren
 • Inspelen op de zorgvraag van uw cliënten
 • Zorgafspraken registreren en bewaken
 • Eigen zorgplannen samenstellen en gebruiken
 • Tijdig signaleren van mogelijke knelpunten
 • Toegang tot de Cliëntwijzer op ieder moment en vanaf iedere plek
 • Uitwisseling gegevens met Vecozo (Controle op verzekerdenrecht)
 • Uitwisseling BSN gegevens UZI register
 • Eenvoudig werken met AZR 3.0

Dit kan met de Cliëntwijzer! 

De Cliëntwijzer is het Elektronisch Cliënten Dossier van Ranmore. De Cliëntwijzer is geschikt om te werken met zowel AZR- en DBC-systematiek. Declaraties via AW319 maar ook Eerstelijns Psychologische (EP) behoren tot de mogelijkheden. De Clientwijzer is eenvoudig in het gebruik en gemakkelijk te leren.

Met de Cliëntwijzer in huis hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het voldoen aan wet- en regelgeving en het waarborgen van de Administratieve Organisatie / Interne Controle (AO/IC). Een Zorgkantoor meldt bij materiële controle namelijk het volgende over de Cliëntwijzer:

“Alle gegevens, inclusief de zorgplannen, zijn via dit systeem te raadplegen. De zorgregistratie op cliëntniveau wordt hieraan gekoppeld. Wij hebben geconstateerd dat het systeem inzicht geeft in de zorgafspraken en de zorglevering op cliëntniveau. Met de Cliëntwijzer kan de kwantitatieve en de kwalitatieve rapportage van de zorg voldoende worden gewaarborgd. Het systeem is overzichtelijk en biedt mogelijkheden om in de toekomst de materiële controle digitaal uit te voeren.”

Basis van de Cliëntwijzer is het proces van dienstverlening dat wordt gevolgd. Het dienstverleningsproces wordt ondersteund met eenvoudig te bedienen schermen die via internet werken. De zorgprofessional heeft dus altijd toegang tot het cliëntdossier en andere gegevens.
Bij het vormgeven van schermen is rekening gehouden met het leergemak, door gebruik te maken van pictogrammen.Bijzonderheden vallen daardoor meteen op. Dit komt de kwaliteit van de dienstverlening ten goede. De software is zo gebruikersvriendelijk dat gebruikers na een korte instructie direct aan de slag kunnen!

Dankzij ons uitgekiende licentiesysteem is de Cliëntwijzer betaalbaar voor zowel kleine als grote organisaties. U maakt al gebruik van de Cliëntwijzer vanaf 225,- euro per maand! Onze tarieven zijn all-in, dus inclusief updates en contact met onze helpdesk. U weet dus precies waar u aan toe bent. 

Meer informatie over de Cliëntwijzer kunt u lezen in onderstaande productbrochure, maar nog informatiever zijn onze productdemonstraties! Neem vandaag nog contact op met Ranmore om een afspraak bij u op locatie in te plannen. U kunt daarvoor bellen met 033-7110356 of gebruik maken van het contactformulier onderaan deze pagina. Wij horen graag van u en laten u met veel plezier onze software zien.

Wilt u direct toegang tot onze demonstratie-omgeving? Vul dan onderstaand formulier in en voer in het veld 'Bericht' in dat u graag toegang wilt tot de demonstratie omgeving van de Cliëntwijzer. Wij sturen u dan direct inloggegevens toe waarmee u kunt inloggen!


Schermvoorbeelden

 • Cliëntwijzer 01
 • Cliëntwijzer 02
 • Cliëntwijzer 03

Brochures en papers